Alban Skënderaj & Kthjellu

Diçka ➡ Something

 Shqip ➡  Anglisht
Zgjidhni me sa yje do votoni

Mesatarja:  5 / Votuan:  1

Përkthe Një Këngë »

Më Shumë Përkthime »

Përktheu: Maddona Marley


Diçka

Diçka qe me ngacmon
Diçka qe me pushton
Diçka qe nuk arrij
Diçka qe vjen nga ti
Diçka qe fort kerkoj
Diçka qe enderoj
Diçka qe e ke ti
Diçka qe nuk arrij

Diçka me ka verbuar
Nuk isha i mesuar
Me ben te fluturoj
Vetem kaq kuptoj

Qe atehere une kohen
Nuk e kam ndjere
Zerin tend degjoj dhe boten e harroj

Gjerat nuk kane me vlere
Kur zerin tend degjoj
Dhe une si perhere boten e harroj

Dhe une si perhere
Kur zerin tend degjoj
Gjerat nuk kane me vlere dhe boten e harroj

Diçka qe me ngacmon
Diçka qe me pushton
Diçka qe nuk arrij
Diçka qe vjen nga ti
Diçka qe fort kerkoj
Diçka qe enderoj
Diçka qe e ke ti
Diçka qe nuk arrij

Diçka me ka verbuar
Nuk isha i mesuar
Me ben te fluturoj
Vetem kaq kuptoj

Qe atehere une kohen
Nuk e kam ndjere
Zerin tend degjoj dhe boten e harroj

Gjerat nuk kane me vlere
Kur zerin tend degjoj
Dhe une si perhere boten e harroj

Dhe une si perhere
Kur zerin tend degjoj
Gjerat nuk kane me vlere dhe boten e harroj


Something

Something that annoys me
Something that conquers me
Something I don't get
Something that comes from you
Something I really wanted
Something I dreamed of
Something you have
Something I don't get

Something has been dazzling me
I was not taught
Make me fly
I just understand that

I've been there now
I did not feel it
I listen to your voice and forget the world

Things are not worth it
When I hear your voice
And I forget the world as a whole

And I always
When I hear your voice
Things have no value and I forget the world

Something that annoys me
Something that conquers me
Something I don't get
Something that comes from you
Something I really wanted
Something I dreamed of
Something you have
Something I don't get

Something has been dazzling me
I was not taught
Make me fly
I just understand that

I've been there now
I did not feel it
I listen to your voice and forget the world

Things are not worth it
When I hear your voice I hear
And I forget the world as a whole

And I always
When I hear your voice
Things have no value and forget the world

Korrigjo Përkthimin