Alban Skënderaj

Mirsevjen Ne Shpirtin Tim ➡ Bienvenue Dans Mon âme

 Shqip ➡  Frengjisht
Nuk ka akoma asnjë votë

Përkthe Një Këngë »

Më Shumë Përkthime »

Përktheu: kaimiloa


Mirsevjen Ne Shpirtin Tim

Ti që prite s'di për sa vjet,
ti që ëndrrat nuk i pe realitet,
ti që natën e vure në gjumë,
ti që meritove më shumë, më shumë.

Ti që s'gjete kurrë një mik te vërtet,
ti që një mundësi akoma po e pret,
ti që mbete gjithmonë në kërkim,
ti që shkon e ti që vjen,
ti që përgjigjen nuk e gjen.

Mirësevjen në shpirtin tim,
në një rrugë që s'ka mbarim,
për të gjithë ky është i njëjti udhëtim.

Nën një qiell e nën një strehë,
në një botë e në një atdhe,
nesër ndoshta do të jetë më mirë se dje.

Ti që brenda ndihesh fëmijë,
ti që vuan kur ai nuk do t'ia dijë,
ti që shkollën e lë për një punë,
ti që meritove dhe më shumë, më shumë.

Ti që sapo more puthjen e parë, e parë,
ti që dhe një borxh akoma s'e ke larë,
ti që jetën e more si lojë,
ti që shkon e ti që vjen,
ti që përgjigjen nuk e gjen.

Mirësevjen në shpirtin tim,
në një rrugë që s'ka mbarim,
për të gjithë ky është i njëjti udhëtim.

Nën një qiell e nën një strehë,
në një botë e në një atdhe,
nesër ndoshta do të jetë më mirë se dje.

Do të jetë më mirë se dje,
më mirë, më mirë,
do të jetë më mirë se dje.

Mirësevjen në shpirtin tim,
në një rrugë që s'ka mbarim,
për të gjithë ky është i njëjti udhëtim.

Nën një qiell e nën një strehë,
në një botë e në një atdhe,
nesër ndoshta do të jetë më mirë se dje.


Bienvenue Dans Mon âme

Toi qui a attendu durant tant d'années
Toi qui ne vois pas ses rêves devenir réalité
Toi qui as fait que la nuit soit faite pour dormir
Toi qui as mérité bien plus, bien plus.

Toi qui n'as jamais trouvé un véritable ami
Toi qui attends toujours une occasion
Toi qui es toujours en recherche
Toi qui va et vient
Toi qui ne trouve pas de réponses

Bienvenue dans mon âme
Sur une route qui n'a pas de fin
Pour tout le monde c'est le même voyage
Sous le ciel et sous un abri
Dans un monde, dans une maison
Demain sera peut-être mieux qu'hier

Toi qui à l'intérieur se sent enfant
Toi qui souffre lorsqu'il ne fait pas attention à toi
Toi qui as laissé l'école pour un travail
Toi qui as mérité bien plus, bien plus

Toi qui as le premier baiser
Toi qui as une dette et qui continue à ne pas la payer
Toi qui prends la vie comme un jeu
Toi qui vas et viens
Toi qui ne trouve pas de réponses.

Bienvenue dans mon âme
Sur une route qui n'a pas de fin
Pour tout le monde c'est le même voyage
Sous le ciel et sous un abri
Dans un monde, dans une maison
Demain sera peut-être mieux qu'hier

Korrigjo Përkthimin