U krijua nga Rajna 2018-08-30 20:22:06
Si t'ja bëj? Si t'ja them?
Zemrën t'ja shfletoj
E ndrojte të mos kem
© teksteshqip.al
2018-06-30 21:29:10
Me jep nje kafe te lutem
nje dopio Express
Nje karrige te ulem dhe te pres
Ti ne Kripen e detit embel rrezaton
Nje buzeqeshje te fshehur ma dergon
© teksteshqip.al
2018-01-31 14:05:31
Dhe te nisem me te neper brigje me te
Te ecim deri ne perendim
Te harrohem me te e te behemi nje
Me thuaj do te kem kaq guxim kaq guxim
© teksteshqip.al