Alberie Hadergjonaj

Asnjehere ➡ Never

 Shqip ➡  Anglisht
Zgjidhni me sa yje do votoni

Mesatarja:  4 / Votuan:  4

Përkthe Një Këngë »

Më Shumë Përkthime »


Asnjehere

Dua të degjoj që je i lumtur
Ti nga unë mos prit më asnjë lajm
Unë ti dhashë të gjitha pa mu lutur
Jo nuk jam penduar,jo s'do qaj...

Si një rrugë e zbrazur zemra ime!
Është një vënd i huaj, nuk e njoh
Koha i rrënoi edhe kujtimet
Dhe kjo rrugë të lutem mos t'kaloj...

Po kalon një ditë dhe
prapë një tjetër...më mungon...
Jo nuk dua vetës të vërtetën
T'ja pranoj...

Asnjëherë...
Nuk do të jemi si më parë
Asnjëherë...
Nuk do të besoj që jemi ndarë

Asnjëherë...
S'do të di të jetoj unë jo pa ty
Asnjëherë...
Unë dhe ti s'do të jemi dy

Si një orë e ndalur janë mendimet
Emri yt më dhëmb kur e dëgjoj
Unë i fsheha lotët dhe kujtimet
Në një vënd që kurrë mos ti kërkoj...

Po kalon një ditë dhe
prapë një tjetër...më mungon...
Jo nuk dua vetës të vërtetën
T'ja pranoj...

Asnjëherë...
Nuk do të jemi si më parë
Asnjëherë...
Nuk do të besoj që jemi ndarë

Asnjëherë...
S'do të di të jetoj unë jo pa ty
Asnjëherë...
Unë dhe ti s'do të jemi dy


Never

I want to hear you're happy
Don't expect any news from me
I gave you all without asking
No, I do not regret it, I will not cry ...

My heart just like an empty street
It's a foreign land, I do not know
Time also ruined memories
And don't walk on this road please

One day passes and
Yet another. I miss it ...
I do not want myself to accept the truth

Never ...
We will not be just like before
Never ...
I will not believe we are apart

Never ...
I will never know how to live without you
Never ...
me and you will never be two

Like a stopped watch are thoughts
Your name aches me when I hear it
I hid tears and memories
into a place I will never look for

One day passes and
Yet another. I miss it ...
I do not want myself to accept the truth

Never ...
We will not be just like before
Never ...
I will not believe we are apart

Never ...
I will never know how to live without you
Never ...
me and you will never be two

Korrigjo Përkthimin