A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Armend Regjepagiqi

Shkel ➡ Step On Me

 Shqip ➡  Anglisht
Nuk ka akoma asnjë votë

Përkthe Një Këngë »

Më Shumë Përkthime »


Shkel

Ktheva, gjërat nëpër vende t'veta
Mblodha nëpër dhomë ca dromca dashurie
Ktheva, ktheva ta kërkoj e t'gjeta
S'gjeta asnjë dromcë të vetme lumturie

Sa i vetmuar jam, mure anë e mbanë
Shtrëngoma dorën si dikur
Një çast për t'fluturuar
O pse aq vrazhdë dënon çdo gjë që është e jonë?

Shkel dhe vetëm shkel
Asnjë fjalë nuk do të del
Asgjë pos kësaj kënge, shkel
Se faj kam unë, pse të desha shumë
Pse aq shumë të dua
Shkel, dhe prapë më shkel
Asnjë britmë s'do të del
Asgjë pos kësaj kënge, shkel
Se faj kam unë, pse të desha shumë
Pse aq shumë të dua

Ishe e vetmja dashuri e imja
Ishe dashuri e kohëve të vështira, ishe
Si kalimthi t'ledhatova
Për një çast i kujtova ditët e mira
Kot ti je si acar,
Si të ish janar
Heshtje e përbetuar
Shkoftë ky vit aq i mallkuar
Dhembjen me çka ta mas
T'përmbahem mos t'pëlcas

Shkel dhe vetëm shkel
Asnjë fjalë nuk do të del
Asgjë pos kësaj kënge, shkel
Se faj kam unë, pse të desha shumë
Pse aq shumë të dua
Shkel, dhe prapë më shkel
Asnjë britmë s'do të del
Asgjë pos kësaj kënge, shkel
Se faj kam unë, pse të desha shumë
Pse aq shumë të dua

Vetëm vetëm shkel
Shkel dhe vetëm shkel
Asnjë fjalë nuk do të del
Asgjë pos kësaj kënge, shkel
Se faj kam unë, pse të desha shumë
Pse aq shumë të dua
Shkel, dhe prapë më shkel
Asnjë britmë s'do të del
Asgjë pos kësaj kënge, shkel
Se faj kam unë, pse të desha shumë
Pse aq shumë të dua


Step On Me

I returned things to their place
I collected some pieces of our love
I looked back but I didn't find
Not a single piece of happiness

I am so lonely, surrounded by walls
Hold my hand like before
Let us fly for a moment
Oh why is everything so harsh?

Step on me, and only step on me
I will not say a single word
Nothing except this song, step on me
Because it's my fault, I loved you too much
Why do I love you so much?
Step on me, and step on me again
I will not even scream
Nothing except this song, step on me
Because it's my fault, I loved you too much
Why do I love you so much?

You were my only love
You were my love in hard times
I slightly fondled you
For a moment I remembered the good days
A waste, you are like frost
As if it was January
A sworn silence
I wish for this cursed year to go
What do I measure pain with?
I want to hold on and not explode.

Step on me, and only step on me
I will not say a single word
Nothing except this song, step on me
Because it's my fault, I loved you too much
Why do I love you so much?
Step on me, and step on me again
I will not even scream
Nothing except this song, step on me
Because it's my fault, I loved you too much
Why do I love you so much?

Only step on me
Step on me, and only step on me
I will not say a single word
Nothing except this song, step on me
Because it's my fault, I loved you too much
Why do I love you so much?
Step on me, and step on me again
I will not even scream
Nothing except this song, step on me
Because it's my fault, I loved you too much
Why do I love you so much?

Korrigjo Përkthimin