Çiljeta

Te Dy Qajme Te Ndare ➡ The Two Of Us Cry Apart

 Shqip ➡  Anglisht
Nuk ka akoma asnjë votë

Përkthe Një Këngë »

Më Shumë Përkthime »


Te Dy Qajme Te Ndare

Netet, lutem. Te kisha enderr ty un'.
S'doja, veten, s'doja veten pa ty.
Ooo, zemer! Je gjithmon' emocioni par'
Ooo, falem! Dhe pse sot ne jemi te ndar'.

Ref:
Sot te dy qajm te ndar, te ndar.
Si nuk patem ne fat, ne fat.
Dhe po strukemi ne erresiiiree,
Gjithsecili ne qoshen e tij.
Sot te dy jemi te ndaaaar...

Sot te dy qajm te ndar, te ndar.
Si nuk patem ne fat, ne fat.
Dhe po strukemi ne erresiiiree,
Gjithsecili ne qoshen e tij.

Buuzet, thahen
Meket zeri kur shikooj, njerez, te lumtur
Sikur ishim ne dikur.
Ooo, zemer! Je gjithmon' emocioni par'
Ooo, falem! Dhe pse sot ne jemi te ndar'.

Ref:
Sot te dy qajm te ndar, te ndar.
Si nuk patem ne fat, ne fat.
Dhe po strukemi ne erresiiiree,
Gjithsecili ne qoshen e tij.

Sot te dy qajm te ndar, te ndar.
Si nuk patem ne fat, ne fat.
Dhe po strukemi ne erresiiiree,
Gjithsecili ne qoshen e tij.

Sot te dy jemi te ndaaar...
Sot te dy qajm te ndar, te ndar.
Si nuk patem ne fat, ne fat.
Dhe po strukemi ne erresiiiree,
Gjithsecili ne qoshen e tij.

Sot te dy qajm te ndar, te ndar.
Si nuk patem ne fat, ne fat.
Dhe po strukemi ne erresiiiree,
Gjithsecili ne qoshen e tij.
Sot te dy jemi te ndaaar.. :)


The Two Of Us Cry Apart

At nights, I pray, You were a dream of mine.
I didn't love myself, I didn't love myself without you.
Ooo, darling! You are always the first emotion.
Ooo, I pray! Even though today we are apart.

Ref:
Today the two of us cry apart, apart.
How could we have no luck, no luck.
And we're retreating in darkness,
Each of us in their own corner.
Today the two of us are apart...

Today the two of us cry apart, apart.
How could we have no luck, no luck.
And we're retreating in darkness,
Each of us in their own corner.

The lips, they dry
The voice fades when I see, happy people
Like the two of us one time.
Ooo, darling! You are always the first emotion.
Ooo, I pray! Even though today we are apart.

Ref:
Today the two of us cry apart, apart.
How could we have no luck, no luck.
And we're retreating in darkness,
Each of us in their own corner.

Today the two of us cry apart, apart.
How could we have no luck, no luck.
And we're retreating in darkness,
Each of us in their own corner.
Today the two of us are apart...

Today the two of us cry apart, apart.
How could we have no luck, no luck.
And we're retreating in darkness,
Each of us in their own corner.

Today the two of us cry apart, apart.
How could we have no luck, no luck.
And we're retreating in darkness,
Each of us in their own corner.
Today the two of us are apart...

Korrigjo Përkthimin