A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Diem

Sam ➡ Sam

 Anglisht ➡  Shqip
Zgjidhni me sa yje do votoni

Mesatarja:  4 / Votuan:  4

Përkthe Një Këngë »

Më Shumë Përkthime »

Përktheu: stafi


Sam

I sold my wings to buy your soul
You sold me sins to buy my fall
You're my darkest delight
Stay After Midnight

Oh Sam
Bury me once again
Carry me down to hell
Cause I'm falling in love

Oh Sam
Will you be back again
To start it all over, Sam
I'm falling in love

We hid our hopes and found regrets
Regretting hope we found a mess
Here's our last shot in the dark
Stay After Midnight

Oh Sam, Oh Sam, Oh Sam
Will you be back again
To start it all over Sam

I stand by you but I'm the one to fall, how wonderful
You are alive but I'm in agony, harmony
I am a scorpio inside a fire circle,
like a moth to a flame
Burning, dancing for a miracle
I lived alone unburned
until you found my heart to chain
I'll leave no stone unturned
until I find your heart

Stay cause I'm trapped in the cage
when you open the door, I won't fly anymore
After doomsdays and fights
when I run aground on the shore
I won't fly anymore
Midnight is limitless, fall with me

Oh Sam
Bury me once again
Carry me down to hell
Cause I'm falling in love

Oh Sam
Will you be back again
To start it all over, Sam
I'm falling in love


Sam

Shita krahët për të blerë shpirtin tënd
Ti më shite mëkatet për të blerë rënien time
Ti je kënaqësia ime më e errët
Qëndro pas mesnatës

Oh Sam
Më varros edhe një herë
Më ço në ferr
Sepse jam duke rënë në dashuri

Oh Sam
A do të kthehesh përsëri
Për të rifilluar gjithçka, Sam
Jam duke rënë në dashuri

Fshehëm shpresat tona dhe gjetëm keqardhje
Të shqetësuar për shpresën, gjetëm rrëmujë
Ky është plumbi ynë i fundit në errësirë
Qëndro pas mesnatës

Oh Sam, Oh Sam, Oh Sam
A do të kthehesh përsëri
Për të rifilluar gjithçka, Sam

Qëndroj pranë teje dhe jam e vetmja që bie, sa bukur
Ti je gjallë, unë jam në agoni, harmoni
Jam një akrep brenda një rrethi të zjarrtë,
si një flutur mbi flakë
Duke u djegur, duke kërcyer për një mrekulli
Kam jetuar vetëm, e paprekur
derisa ti gjete zemrën time të lidhur me zinxhirë
Unë s'do të lë asnjë gur pa luajtur
derisa ta gjej zemrën tënde

Qëndro se jam e mbyllur në kafaz
kur të hapësh derën, nuk do të fluturoj më
Pas ditëve të këqija dhe betejave,
iu drejtova bregut,
nuk do të fluturoj më
Mesnata është e pafund, bier me mua

Oh Sam
Më varros edhe një herë
Më ço në ferr
Sepse jam duke rënë në dashuri

Oh Sam
A do të kthehesh përsëri
Për të rifilluar gjithçka, Sam
Jam duke rënë në dashuri

Korrigjo Përkthimin