A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Nëse Vdes Një Ditë

Nëse vdes një ditë dhe pas lë lirinë,
nëse iki tutje dhe brezat gëzojnë, nëse ata lumturohen,
oh le të vdes, shpirti im i dëlirë,
humus do të bëhem, nëntokë të rri, e ju çelni, oh lule, lule.

- poezi nga Dionis Xhafa


- Poezia u dërgua nga Dionis Xhafa -

Nuk ka akoma asnjë votë