A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Një Fjalë E Fortë

Një fjalë e fortë më goditi në kraharor,
dhe ma çau trupin më dysh, por e përballa me dhimbë.

Një fjalë e fortë më goditi në shpirt, më goditi,
më çau zemrën, e ngadalë ma shkretoi shpirtin.

Një fjalë e fortë,
një plumb në zemër.

- poezi nga Dionis Xhafa


- Poezia u dërgua nga Dionis Xhafa -

Nuk ka akoma asnjë votë