A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Tema: Poezi Për Trishtim

Një Trishtim Në Zemër

Një djalë i vogël punonte në një market,
dhe më bëri përshtypje se tha “zonjë” e me këto fjalë iu drejtua pronares,
vetëm punonte dhe rrinte ashtu heshtur,
punëtor që në moshë të hershme, e për disa është kohë e kafshatës.

- poezi nga Dionis Xhafa


- Poezia u dërgua nga Dionis Xhafa -

Nuk ka akoma asnjë votë