A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Elvana Gjata

Ani, Ani ➡ Ok Ok

 Shqip ➡  Anglisht
Nuk ka akoma asnjë votë

Përkthe Një Këngë »

Më Shumë Përkthime »

Përktheu: Maddona Marley


Ani, Ani

Do mundohem edhe njehere
Vetem per nje moment
Te jem prane teje
Prane teje te jem
Nje milion puthje do t'i jap
Dhe pa fryme po te jem
Je ndjesia me e madhe ne jete.
Jo, nuk do te zhdukem
Ti je gjithmone nata ime e pare
Ti je
Je ti
Shpirt je vetem ti

Ani ani locka jeme ti
Une e di
Do jesh me mua
Ani, me mjafton vetem nje nate
Ty te te kem prane
"JO" mos me thuaj

Jo, nuk do te zhdukem
Ti je gjithmone nata ime e pare
Ti je
Je ti
Shpirt je vetem ti

Ani ani locka jeme ti
Une e di
Do jesh me mua
Ani, me mjafton vetem nje nate
Ty te te kem prane
"JO" mos me thuaj

Do te mundohem per nje moment
Prane teje te jem...
Ani locka jeme, ani!

Ani ani locka jeme ti
Une e di
Do jesh me mua
Ani, me mjafton vetem nje nate
Ty te te kem prane
"JO" mos me thuaj


Ok Ok

I will try one more time
only for one moment
to be near you
be beside you
one million kiss to give you
even if i'll be breathless
you're the greatest feeling
no,i will not disappear
you are always my first night
you are
you are
sweetheart you are only

alright,alright my darling
I know
Do not be with me
Ani, it's just one night
I'm with you
"NO" do not tell me

no,i will not disappear
you are always my first night
you are
you are
sweetheart you are only

alright,alright my darling
I know
Do not be with me
Ani, it's just one night
I'm with you
"NO" do not tell me

I will try for a moment
I'm here for you...
alright,alright my darling

alright,alright my darling
I know
Do not be with me
Ani, it's just one night
I'm with you
"NO" do not tell me

Korrigjo Përkthimin