A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Elvana Gjata

Kush Jam Unë? ➡ Who Am I?

 Shqip ➡  Anglisht
Nuk ka akoma asnjë votë

Përkthe Një Këngë »

Më Shumë Përkthime »

Përktheu: jonitekst


Kush Jam Unë?

Këtu nuk ka me diell
edhe per ty do t'perendoj
s'na mbeti asnje shije
nga dashuria qe mbaron
sikur ne te ishim
s'do vazhdonim dot me shumëë
i themi njeri tjetrit
kush jam unë ?

Ref:(2x)
I shikoj unë sytë e tij
ke ndryshuar zemer sa shumë
i shikon dhe ti sytë e mi
kush jam unë ?

Kush jam unë ?

Këtu nuk ka me diell
edhe per ty do t'perendoj
s'na mbeti asnje shije
nga dashuria qe mbaron
sikur ne te ishim
s'do vazhdonim dot me shumëë
i themi njeri tjetrit
kush jam unë ?

Ref:(2x)
I shikoj unë sytë e tij
ke ndryshuar zemer sa shumë
i shikon dhe ti sytë e mi
kush jam unë ?

kush jam unë ?
kush jam unë?


Who Am I?

There is no more sun here
And for you it will fall down
There is no taste of us left
From the love that ends
If only we were
We will not keep going on more
We tell to each other
Who am I?

Ref:
I look into you eyes
You changed honey so much
You look into my eyes to
Who am I?

Who am I?

There is no more sun here
And for you it will fall down
There is no taste of us left
From the love that ends
If only we were
We will not keep going on more
We tell to each other
Who am I?

Ref:
I look into you eyes
You changed honey so much
You look into my eyes to
Who am I?

Who am I?
Who am I?

Korrigjo Përkthimin