A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Elvana Gjata

Kush Jam Unë? ➡ ¿quién Soy Yo?

 Shqip ➡  Spanjisht
Nuk ka akoma asnjë votë

Përkthe Një Këngë »

Më Shumë Përkthime »

Përktheu: Blizzard75


Kush Jam Unë?

Këtu nuk ka me diell
edhe per ty do t'perendoj
s'na mbeti asnje shije
nga dashuria qe mbaron
sikur ne te ishim
s'do vazhdonim dot me shumëë
i themi njeri tjetrit
kush jam unë ?

Ref:(2x)
I shikoj unë sytë e tij
ke ndryshuar zemer sa shumë
i shikon dhe ti sytë e mi
kush jam unë ?

Kush jam unë ?

Këtu nuk ka me diell
edhe per ty do t'perendoj
s'na mbeti asnje shije
nga dashuria qe mbaron
sikur ne te ishim
s'do vazhdonim dot me shumëë
i themi njeri tjetrit
kush jam unë ?

Ref:(2x)
I shikoj unë sytë e tij
ke ndryshuar zemer sa shumë
i shikon dhe ti sytë e mi
kush jam unë ?

kush jam unë ?
kush jam unë?


¿quién Soy Yo?

Aquí ya no hay sol.
Pues me alejaré de ti.
Ningún placer nos quedó
Del amor que se acabó
Incluso si aún estuvieramos juntos
No seriamos capaces de seguir por mucho tiempo
Y empezaríamos a preguntarnos:
¿Quién soy yo?

Te miro a los ojos
Has cambiado tanto, mi corazón
Y tú también me miras a los ojos
¿Quién soy yo?
¿Quién soy yo?

Aquí ya no hay sol.
Pues me alejaré de ti.
Ningún placer nos quedó
Del amor que se acabó
Incluso si aún estuvieramos juntos
No seriamos capaces de seguir por mucho tiempo
Y empezaríamos a preguntarnos:
¿Quién soy yo?

Te miro a los ojos
Has cambiado tanto, mi corazón
Y tú también me miras a los ojos
¿Quién soy yo?
¿Quién soy yo?

Korrigjo Përkthimin