A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Elvana Gjata Feat. Bruno

Love Me ➡ Ámame

 Shqip ➡  Spanjisht
Nuk ka akoma asnjë votë

Përkthe Një Këngë »

Më Shumë Përkthime »

Përktheu: Blizzard75


Love Me

[Bruno:]
Nuk du tjetër, nuk du tjetër
je vetem ti je
zemrën edhe shpirtin tim e ke
jetës time, jetës time
ti kuptim i dhe
nuk bëjmë dot pa njëri-tjetrin ne

[Elvana:]
Se më je, më je, më je ti
çdo ndjesi për mua je ti
ti gjithmonë pranë vetes
do më kesh
mjafton vetëm të më duash
dhe sa herë të ma thuash
do ta them njësoj
dhe unë çdo herë

REF. 2x:
Love me, Love me
Love me, Love me
Love me, Love me

[Bruno:]
Nuk du tjetër, nuk du tjetër
je vetem ti je
zemrën edhe shpirtin tim e ke
jetës time, jetës time
ti kuptim i dhe
nuk bëjmë dot pa njëri-tjetrin ne

[Elvana:]
Sa më njeh, më njeh, më njeh ti
jam me ty aty ku je ti
s'do të them adio asnjëherë
Sa herë unë të kam lënduar
prapë unë të kam shëruar
dashuria ndodh vetëm një herë

REF. 4x:
Love me, Love me
Love me, Love me
Love me, Love me


Ámame

No quiero otra, no quiero otra, solamente te.
Tienes mi corazón y mi alma.
A mi vida, a mi vida tú dabas sentido.
Ni podríamos estar el uno sin el otro.

Pues eres cada sentimiento pa' mi.
Siempre me vas a tener junto a ti.
Ya basta que me amas y cada vez que me lo dices
siempre también te diré lo mismo.

Ámame, Ámame, Ámame, Ámame, Ámame, Ámame.

No quiero otra, no quiero otra, solamente te.
Tienes mi corazón y mi alma.
A mi vida, a mi vida tú dabas sentido.
Ni podríamos estar el uno sin el otro.

Qué tan bien me conoces.
Dónde estés, estoy contigo.
Nunca te diría adiós.
Cada vez que te herí,
otra vez te curé.
El amor pasa solamente una vez.

Ámame, Ámame, Ámame, Ámame, Ámame, Ámame.

Korrigjo Përkthimin