U krijua nga RealEnca 2018-07-23 16:19:36
Zemer,
Hajde thirrëm kur je vetëm
Nashta t'kallxoj ca boj tjetër
S’di nëse vij amo pritëm
© teksteshqip.al
U krijua nga sergi 2018-07-11 06:13:29
Dua
Zemër ti s'e din sesa
Dua
Kurr nuk ki me dit sesa
Vuaj
S'muj mu kon n'kraht e tua
© teksteshqip.al
U krijua nga encaticsforever 2018-07-08 05:55:23
Zemer,
Hajde thirrëm kur je vetëm
© teksteshqip.al
U krijua nga sergi 2018-06-22 08:00:02
S'dua të tregoj për veten
se nuk i besoj askujt
sekretet e mia.
Por tani që nuk i besoj më
as vetes, po kthehem nga ti...
© teksteshqip.al
U krijua nga sergi 2018-06-22 07:42:48
Ashtu sikurse kurrë
nuk do ta kisha besuar
se çfarë mund të isha
në gjendje të beja.
© teksteshqip.al
U krijua nga Sergiiii 2018-06-21 06:31:05
Kurrë nuk e kisha menduar
se një ditë
do e shihja veten këtu.
© teksteshqip.al
U krijua nga encahaxhia 2018-05-23 08:16:57
Nëse dy ditë më parë do të më
kishe pyetur se a besoja në
dashuri
përgjigjia ime do të ishte "Po"
© teksteshqip.al
U krijua nga sergiiiofficial 2018-05-23 08:10:14
Kurr nuk ki me dit sesa
Vuaj
© teksteshqip.al
2018-05-22 13:51:15
Ndersa tani mendoj se njerezit
Jane te afte te jetojne ne
Iluzionet qe
I krijojne vete
© teksteshqip.al
U krijua nga Alketa dhe Albina 2018-05-16 08:10:45
Pse sa her une
Edhe ti duhet me
Kan larg njeri tjetrit
© teksteshqip.al
U krijua nga griselfda 2018-03-26 15:22:54
Ooh yeah,
Sdi a ta kom thon sa i mir je
E majna sekretin mes neve
Give it to me nice daddy ooh yeah
© teksteshqip.al
2018-03-25 15:01:46
Oh Maria, oh Maria
Hekmi do mendime qe i kam
Mend’t e mia, mend’t e mia
Amo vetes time si besoj
© teksteshqip.al
2018-03-24 17:00:38
Kuku aj osht i martum
Aj m’don n’snapchat m’shkrun
9 missed calls n’telefon
© teksteshqip.al