2019-02-08 14:10:00
Thirrëm, thirrëm prapë
Frymën ma nal ti
Hajde tash, hajde tash
Hajde majëm nalt ti
Hajde mysim kohën bashkë
Botën ma fal ti
© teksteshqip.al
U krijua nga EncaTics 2019-02-02 06:42:37
Ata fitun...
Më i lumtur a je?
Gjithçka ka vdek
Ti veç fjalët mi le
© teksteshqip.al
2019-02-01 16:15:06
Dhe shko n'djall
Edhe mos u kthe
Mytu për mu n'mall
Edhe mos m'kërko
© teksteshqip.al