A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Irkenc Hyka

Xhani ➡ Soul

 Shqip ➡  Anglisht
Nuk ka akoma asnjë votë

Përkthe Një Këngë »

Më Shumë Përkthime »

Përktheu: Grasiela Spahiu


Xhani

REF. 2x:
U bo kohe dhe syt s'ti kom pa
o kam mer malli
tek mu per tjeter vend nuk ka
po digjet xhani

A m'kujton nai her
mos harro se kush jom kon
tash me kon po del
a ka nai tjtr nvenin tem
jo nuk do duroja
vec e imja ti je kon
vec ni fjal te fundit
ti me degjo

2x
A po vjen veç dhe nje dit
ikim larg na
si dikur na
A po vjen se jam tu t'prit
ikim larg na
si dikur na (mos u kthe ma)

REF. 2x:
U bo kohe dhe syt s'ti kom pa
o kam mer malli
tek mu per tjeter vend nuk ka
po digjet xhani

2x
A po vjen veç dhe nje dit
ikim larg na
si dikur na
A po vjen se jam tu t'prit
ikim larg na
si dikur na

REF. 2x:
U bo kohe dhe syt s'ti kom pa
o kam mer malli
tek mu per tjeter vend nuk ka
po digjet xhani


Soul

REF. 2x
there is a lot of time i haven't seen your eyes
im missing you
there is no place for other girl on me
my soul is burning

Do you remember me anytime
dont forget who i was
now who are you dating?
is there anybody else in my place
i wouldnt bear
you re only mine
only one last word
listen to me

2x
are you coming for only one other day?
lets go far away
like we used to
are you coming cause im waiting
lets go far away
like we used to

REF. 2x
there is a lot of time i havent seen your eyes
im missing you
there is no place for other girl on me
my spirit is burning
are you coming for only one other day?
lets go far away
like we used to
are you coming cause im waiting
lets go far away
like we used to
there is a lot of time i havent seen your eyes
im missing you
there is no place for other girl on me
my spirit is burning

Korrigjo Përkthimin