A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Kaltrina Selimi

Harromë ➡ Forget Me

 Shqip ➡  Anglisht
Nuk ka akoma asnjë votë

Përkthe Një Këngë »

Më Shumë Përkthime »

Përktheu: Norraah


Harromë

Dikur une e ti
në një shtëpi ishim bashkë
dikur ndanim ne një shtrat
dhe çdo gjë bashkë
e sot kaq larg

Merri një nga një
fotot dhe dhuratat
e mos lë asgjë
krejt me ty qka pata

REF:
Dhe harrom
nëse ende m'do
e mos lë asgje
të më përkujton
se m'dëshprove
më mashtrove
sa m'lëndove
(harrom..)
Harrom nëse beson n'zot
harrom çdo minutë
harrom çdo sekondë
si të doja
si t'lëmoja
dashuroja

Sot zgjohem pa ty
një ditë të re filloj ne vetmi
çdo gjë që e shoh në kët dhomë
ka historitë e dashurisë sonë

Merri një nga një
fotot dhe dhuratat
e mos lë asgjë
krejt me ty qka pata

REF:
Dhe harrom
nëse ende m'do
e mos lë asgje
të më përkujton
se m'dëshprove
më mashtrove
sa m'lëndove
(harrom..)
Harrom nëse beson n'zot
harrom çdo minutë
harrom çdo sekondë
si të doja
si t'lëmoja
dashuroja

REF:
Harrom nëse ende m'do
e mos lë asgje
të më përkujton
se m'dëshprove
më mashtrove
sa m'lëndove
(harrom..)
Harrom nëse beson n'zot
harrom çdo minutë
harrom çdo sekondë
si të doja
si t'lëmoja
dashuroja


Forget Me

Once you and me
were together in a house
once we shared a bed
and everything together
so far we are today..

Take one by one
photos and gifts
do not miss anything
everything I had with you

REF:
And forget
If you still love me
and don't let anything
to remind me
because you
despaired me
you cheated me
you hurt me
(forget..)
Forget, if you believe in God
Forget every minute
Forget every second
how I loved you
how I dubed you
..loved you..

Today I wake up without you
I start a new day in loneliness
everything I see in this room
tells about our lovestory

Take one by one
photos and gifts
do not miss anything
everything I had with you

REF:
And forget
If you still love me
and don't let anything
to remind me
because you
despaired me
you cheated me
you hurt me
(forget..)
Forget, if you believe in God
Forget every minute
Forget every second
how I loved you
how I dubed you
..loved you..


REF:
And forget
If you still love me
and don't let anything
to remind me
because you
despaired me
you cheated me
you hurt me
(forget..)
Forget, if you believe in God
Forget every minute
Forget every second
how I loved you
how I dubed you
..loved you..

Korrigjo Përkthimin