U krijua nga eleana 2018-08-26 04:32:18
LULJA JOTE PER TY SONTE JAM UNE
DASHNIJA JONE S'PO DU ME PAS FUND
© teksteshqip.al
U krijua nga xhenii 2018-07-29 11:17:12
DUA VEPRA DHE JO VETEM FJALE
ZEMRA IME DO DASHURI MOR DJALE
© teksteshqip.al
U krijua nga eleana 2018-06-22 04:46:36
Haj mi dhe flake o mallit tim
trendafil i mulu me ves
ne kete nate o pa agim
puthjen tande po e pres
© teksteshqip.al
2018-06-14 12:27:06
n'prehnin tim nuk ke pikllim
do te shkrihem n'dashuni
eja t'pres me padurim
te jetojme sa jemi t'ri
© teksteshqip.al
2018-06-14 05:26:48
Ne kete nate o pa agim
puthjen tande po e pres
© teksteshqip.al
U krijua nga adela 2018-06-12 07:34:48
MALLI MU M'KA MARRE
SA SHUME SA SHUME
SE DASHNINE PER TY
SE GJEJ UNE ASKUND
© teksteshqip.al