Matil Zenkollari

Vallëzim Mendimesh ➡ Dance Of Thoughts

 Shqip ➡  Anglisht
Nuk ka akoma asnjë votë

Përkthe Një Këngë »

Më Shumë Përkthime »


Vallëzim Mendimesh

Ja rete diellin e mbulojne
Ftohtesi ne shpirt me pushtoi
Prane s’te kam,dashuri e harruar ne sirtare
Vetmi e akullt me ftyra plot,
Kur ti s’je rrotull dhuratat duken bosh
Udhetim pafund a esht ky?
Do ish’ me bukur sikur te ishim dy……

Ref. x2:
Dritat e zbehura ne horizont
I largojne copezat e ndienjes tone

Dhe nata po afron,me shume zemren po ma ftoh
Hena qe ndricon eshte e njejta qe ne te dy shikojme.

REF. x2:
Gjethe e plakur e ndjenjes sone
lundron e vdekur ne shpirtin tend

Nga vagoni I fundit ty po te shoh
Me buzeqeshje diellore po me verbon
Nga dritarja hidhem te te takoj
Bukuria jote me magnetizoi

Ja ku erdha vajze
Te takova
Tani s’e ndiej lartesine
Poshte kembeve te mia


Dance Of Thoughts

There stand the clouds covering the sun
My soul experienced the cold
A love forgotten in the drawer, wish it was mine
The cold loneliness of many faces
When you are not around gifts lose meaning
Is this an endless travel?
It would be better if we were two

Dimmed lights on the horizon
They push away pieces from our feelings

The night comes closer, my heart becomes colder
The moon shinning is the same for both of us

CHORUS x2:
The aged leaf of our feeling
Sails lifeless into your soul

From the last wagon its you I see
My eyes are blind from your shinny smile
I jump the window to meet with you
Your beauty magnetized me

Here I am girl
I finally met you
I can't feel the height anymore
Underneath my feet

Korrigjo Përkthimin