U krijua nga arinda roan 2019-02-08 14:01:42
Tingëllova pak hajgare
Për dashni hajde
ja fusim nanji valle
© teksteshqip.al
2019-02-02 19:10:53
Me ty u nis gjithçka
Ni follow n'Instagram
© teksteshqip.al
2019-02-02 19:00:31
Nëse t'kam bo keq
mu ni najhere
I'm so sorry
© teksteshqip.al
2019-02-02 18:59:15
Lore, lore, lore
Ja, ich mach' es wieder gut
und ich kauf' dir eine Roli
© teksteshqip.al
2019-02-02 18:57:02
Hey, Juliet, Juliet
Ti e din që t'du mas shumti
Ey Juliet, ey Juliet
Me ty kurrë nuk vjen fundi
© teksteshqip.al
U krijua nga Save 2019-02-01 12:52:40
Dashuria për ty është e madhe
Më e madhe se këto male e livadhe
© teksteshqip.al
U krijua nga Valentina 2019-02-01 12:50:47
Me ty e ndaj ditën
Me ty e ndaj natën
Me ty e ndaj kadën
bukën, pjatën
Ti puthi gishtat
Kur ta shoh ty unazën
© teksteshqip.al
2019-02-01 09:42:42

Me ty e preki diellin
dhe hënën me kry
Terrin e zbardh
ti veç me sy
1 në 1 milion na 2
© teksteshqip.al
2019-02-01 05:50:48
T'kom haschisch,
t'kom drogë,
t'kom ven
© teksteshqip.al