2018-06-26 06:13:00
Like linja
e trupit si kola
Jam lidh perreth saj
sikur tjem anakonda
© teksteshqip.al
2018-06-02 08:29:59
Ndoshta thojn
qe skam ndjenja
dhe jam bo njeri I ftoht
Me t'thon drejten
jam zhgenjy pak
qe besova do
© teksteshqip.al
2018-04-10 10:07:42
Jena vec na - dhe tjer nuk ka
Me t'thon drejten as du ti njoh
se kur te kam ty, un kam gjithçka
ti je bota qe me rrethon
© teksteshqip.al