2018-08-06 08:42:37
Njifem si i pari
Erdha me Ferrari
Me pa se cka bagazhi
Shoki t’hik zari
© teksteshqip.al
2018-07-09 15:06:08
Kom fansat e flakt,
Kom grupin e flakt
Biles dhe inaxhit i kam
te flakt
© teksteshqip.al
U krijua nga dani 2018-04-05 20:42:31
Nuk boj kange
Por boj vepra call me Grande
24 + 7 I'm grande
Grupin tem , grupin tem
Thirre Grande
© teksteshqip.al
2018-01-07 18:23:04
Rethohem me mangupa
S’di se cka eshte tuta
Shokt sun mi prek
Se shokt i kom krejt cuba
© teksteshqip.al
2017-11-13 19:27:10
Me pa se cka bagazhi
Shoki t’hik zari
Rethohem me mangupa
S’di se cka eshte tuta
© teksteshqip.al