2018-06-01 16:10:45
Un jam kalorsi i fundit,
Mbas meje do vin imitusit,
Nese nuk je pjes e grupit,
Atehere je vetem 1 groupie
© teksteshqip.al
2018-05-08 19:21:08
Jeten e kam pa rregulla
jetoj sikur s'vjen mo e nesermja,
I Hedhi syt nga dritarja
Prap siper reve ahhh,
© teksteshqip.al
U krijua nga diocan 2018-05-07 09:24:10
Abracadabra I f*ckd her, u zhduka,
© teksteshqip.al
2018-01-31 02:17:41
Hi nga Bora, Shesim vec bora,
 Akull si bora, S'di sa osht ora, 
Diamanta te dora Sexy si Nora,
 E bukur si Era Rita Ora 
© teksteshqip.al
2018-01-05 06:59:27
Prap siper krejtve
Prap kta krejt kan urrejtje
Prap un vazhdoj i
njejti ala tu bo pare me etje
© teksteshqip.al
2018-01-02 12:22:34
I'm kinda wavey, they call me baby
© teksteshqip.al
2018-01-01 16:17:48
Lazarat ke xhepi m'tha
Kom shoqen thash merre me veti,
Zemrat e veshme me t'ngushta,
Bythet e cume dhe t'mushta,
Gjoksin e bom po t'bukra,
Nuk folin dhe duken si t'urta
© teksteshqip.al
U krijua nga Arsim 2017-12-22 03:23:21
Akull si bora,
Zdi sa osht ora,
Diamanta te dora
Sexy si nora,
E bukur si eraaaa
Rita Ora
© teksteshqip.al