2018-07-20 13:28:28
Jam 1’shi 2’shi 3’shi
pastaj fillojn tjeret
© teksteshqip.al
2018-05-31 09:01:07
Flas gjuhen e Kampionit,
imm a champion boy,
Cha po thonit? Jeni kampion toys,
Nese don me dit im a London Boy,
© teksteshqip.al
U krijua nga BLERIM 2018-04-03 14:28:13
Ejj un jam ai djali mo,
Veç se jam on the grinding mode,
Hit them with the heavy blows,
Ikin vrap si rally kto.
© teksteshqip.al
2018-03-28 14:26:28
Faktet flasin si deklarata,
Pasuri skam pas - pasuri do lo,
24 or per mu nuk jan kurgjo
Dita duhet tjet 2 dit dhe vec 1
© teksteshqip.al
U krijua nga Romeo Onjea 2018-03-08 13:56:14
Nese e du - punoj per ate,
E marr? - Dhe fol per ate,
© teksteshqip.al
2018-02-01 12:32:56
Une sjom tu fjet shoki,
biles jam cu shum heret
© teksteshqip.al
U krijua nga Imran 2018-01-29 15:37:04
Flas gjuhen e kampionit,
Smirrna vesh me kta tlodhmit,
Zdu me dit se ca ke bo ti,
Grupi jem esht Ma I forti,
© teksteshqip.al
2018-01-25 16:08:02
Smirrna vesh me kta tlodhmit,
Zdu me dit se ca ke bo ti,
Grupi jem esht Ma I forti,
x2; Hajde sille kan dush,
Kan dush hajde sille kan dush
© teksteshqip.al