2018-05-05 00:20:15
Si ta boni zemra me m'lon vetem?
© teksteshqip.al
2018-05-01 09:43:37
Zemra m'u ka thy prej teje
Po du me t'harru
veç kaq kisha dasht
A thu ça t'ka mungu prej meje
Kur dhe shpirtin ty ta dhash
© teksteshqip.al