2018-08-07 18:35:21
Edhe n`Hollywood me shku
Bi**h kom me bertit
Gang like
Gang gang
© teksteshqip.al
2018-07-23 08:52:14
Gang Gang
© teksteshqip.al
2018-06-03 14:11:56
N’klas t 6 kom pas security
Ti hala je ajrokrem
© teksteshqip.al
2018-05-26 13:08:47
Moti koh i kom shiju drogat
© teksteshqip.al
U krijua nga Esmeralda 2018-03-29 18:38:52
Ti shum leht po fol po shum zor me bo
© teksteshqip.al
U krijua nga Edona 2018-03-03 17:05:32
Kta shum mir e din ALLES BABA
osht hustla
© teksteshqip.al
U krijua nga edona tanushi 2018-03-03 17:05:55
Mo nuk veshi Gucci se
e bonen shum bajat kta
© teksteshqip.al
U krijua nga Edona 2018-02-16 15:04:00
Jom alles baba ose njo dhe i Vetmi
© teksteshqip.al
U krijua nga Genta Tahiri 2018-02-09 19:15:28
Gang gang gang gang gang gang gang
edhe n'Hollywood me shku bi**h
© teksteshqip.al
U krijua nga Ano 2018-02-03 19:20:07
Kush kari ju ka msu mu kon gang
© teksteshqip.al
2018-02-03 17:36:11
Un jom i flliqt, un jom i prisht
E shes ni bi**h, boj biznis
E shes 5 mij e ja jap ni mij
© teksteshqip.al
U krijua nga Esmeralda 2018-02-03 14:11:45
Lej lej let folin
lej lej let hejtin
se un jom BAB bi**h
Nashta jes pa pare po shkoj
e i ni kurv qe osht shum rich
© teksteshqip.al
2018-02-03 00:15:52
Arsyja vetme
Pse boj muzik
Osht biznis
© teksteshqip.al