U krijua nga ana 2018-07-12 06:21:31
Esenca e jetes time je,
Kuptim botes time ti i dhe
© teksteshqip.al
2018-04-09 06:23:49
Kjo shoqni na mblodhi sonte
Nuk e dine per ndarjen tone
© teksteshqip.al
U krijua nga liliana 2018-01-17 13:51:43
Jo, jo, jo, ne te dy aktore t'filmit
Jemi n'skene te krimit
S'na shohin dot ne sy
Kemi masku shikimin
© teksteshqip.al
U krijua nga JA 2018-01-03 04:47:44
Un t'kam dhe pse jena ne t'ndam
Doren ta shtrengoj nese ti e mban
Esenca e jetes time je, je, je
Kuptim botes time ti i dhe
Dhe pse t'kam lendu
Jo nuk t'kam harru
© teksteshqip.al