A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Macja Lahet

Macja nxorri gjuhën,
këmbën e lëpiu
dhe pastaj fap!
në fytyrë e fshiu.

Ani, kur a pa,
macës shpejt i tha:
- Ç'bën kështu, moj
budallaqe,
ti i ndote buzë e faqe;
hajt të të laj unë
me ujë e sapun...

1972

- poezi nga Tasim Gjokutaj


Nuk ka akoma asnjë votë