A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Shpejt I Rregulloni

Lopa bëri qengj bardhosh,
delja bëri viç larosh,
pula klloçkë bëri kec,
kec të vogël grindavec,
dhia ngrohu dhjetë vezë
dhe nxorri zogj të zes...

Fjalët, duke shkruar,
më janë ngatërruar,
ju që i lexoni,
shpejt, i rregulloni!

- poezi nga Tasim Gjokutaj


Nuk ka akoma asnjë votë