A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

RENDITJA ZYRTARE:
8 Prill 2019 - 14 Prill 2019

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 8 Prill 2019 - 14 Prill 2019 dhe në vendin e parë ngjitet 2 pozicione kënga “Sa Gjynah” nga Majk. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “Hookah” - Capital T (Pozicioni 2), “SuperHot” - Noizy (Pozicioni 8), “Stranger” - Kanita (Pozicioni 14), “Qika E Nanës” - 8 Motrat Mustafa (Pozicioni 23). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “1 Shans” - Noizy (+77 pozicione), “Zemren Ma Ke Thy” - Dhurata Dora (+73 pozicione), “Plagë” - Tuna (+54 pozicione), “Shiu” - Yll Limani (+48 pozicione).

Shfleto Arkivin: 2009 - 2019