A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Tema: Poezi Për Ëndrra dhe Shpresë

Mall I Tretur

Një mall i tretur.
Një mall i fikur , një mall i shuar,
ngadalë - ngadalë , si dritë e zbehtë,
në tokë të largët , në dhe të huaj,
ky mall i fjetur , këtu do t’mbesë.
Anijet ikin dhe sërish vijnë,
me valë përrballen , dhe me det gri,
me diell me shi e pak stuhi,
ky mall i tretur, këtu do t’rrijë.

mars 2014

- poezi nga Valentina Llapri


- Poezia u dërgua nga fotovali -

Zgjidhni me sa yje do votoni

Mesatarja:  4.9 / Votuan:  7