A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Tema: Poezi Për Ëndrra dhe Shpresë

Dritez Perëndie

O moj hapsirë e mendimit të lirë,
Fluturo në dimensione të pafundme.
O moj dritëz e shpirtit të d’lirë,
thyeji barrierat e mëdha të dukshme.


O moj jetë fluturake e k’saj kohe.
Gëzoju lumturisë që hapsira të ka falur.
O vendi im i shtrenjtë, ndopak a u shplodhe…?
Mes rrënojave dhe bukurive sigurisht…
Që të pangopurit janë tallur…!?


O ti moj dritëz , që na vjen nga lartë,
Zbrit me kujdes, dhe zbardh çdo oxhak…
Vatrat e shpirtit që vërtetë i do,
Dritez Perëndie, mjaltë i jetës tonë…

valentina 20/03/2017

- poezi nga Valentina Llapri


Zgjidhni me sa yje do votoni

Mesatarja:  5 / Votuan:  5