A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Tema: Poezi Për Ëndrra dhe Shpresë

Paqartësi

Lartë në male
dëgjohet një zhurmë
zbret prej qiellit
të murrmë.

Shqiponjat ato të paktat
e mbetura
në atë hapsirë
të gjurrmuar
nga gjuetarët e pangopur...
E tutje në lëndina
fryn një erë e lodhur.


Atje lartë në male,
ka ndodhur diçka!


10/02/2018- Kuçovë

- poezi nga Valentina Llapri


Zgjidhni me sa yje do votoni

Mesatarja:  5 / Votuan:  3