2018-07-25 14:34:17
do bertas me ty
mbase do t'shaj ty
do merzitemi pa fund
e di do ket lot
e di do jen kot
betohem para teje sot
© teksteshqip.al
U krijua nga Ariela 2018-06-09 04:42:24
Se ti e ke çelsin e zemrës
E ke çelsin e zemrës
Do t'më mungoje dhe nëse
nuk do të takoja kurrë
© teksteshqip.al
U krijua nga Linda 2018-05-19 09:00:18
Se do jem per ty ,do jem aty
Se do jem per ty, do jem aty
Pergjithmone e jotja une jam
© teksteshqip.al
2018-01-25 09:51:36
E çfare do ti nga une,
Do e kesh gjithmone
© teksteshqip.al
2018-01-20 12:00:02
Me shiko ne sy
boten jap per ty
© teksteshqip.al
U krijua nga Katerina 💕💕 2018-01-14 13:01:14
S'do te flas me ty
Nje dit ndoshta dy
ndjenja jon te gjitha i mund
betohem un sot
e jotja un jam
© teksteshqip.al
U krijua nga Dona 2018-01-05 04:17:11
betohem un sot
e jotja un jam
© teksteshqip.al
2018-01-03 12:15:35
Pergjithmone e jotja une jam
© teksteshqip.al
U krijua nga Natalia 2018-01-03 09:04:05
Nje dit ndoshta dy
ndjenja jon te gjitha i mund
betohem un sot
e jotja un jam
© teksteshqip.al
2017-11-30 04:11:30
E tani do hap une fleten,
Fleten e volumit tjeter,
Qe do nis me ty,
Une jetoj per ty
© teksteshqip.al
2017-11-28 10:03:45
Une jetoj per ty
© teksteshqip.al
2017-11-03 18:09:34
emri jot ne vena me fle
me shiko ne sy
boten jap per ty se do jem per ty,
do jem aty pergjithmone
e jotja une jam
© teksteshqip.al
2017-10-22 06:20:27
Se per mua je frymarrje
emri jot ne vena me fle
me shiko ne sy
boten jap per ty
© teksteshqip.al
2017-10-22 06:19:53
Se do jem per ty,
do jem aty
Se do jem per ty,
do jem aty
Pergjithmone
E jotja une jam
© teksteshqip.al