2018-09-09 13:02:18
Buzëqeshja ngrin
Pas fatkeqsisë sonë
është fshehur
© teksteshqip.al
2018-09-05 01:03:49
A do t'munden buzët tona
të gjejnë shijen e dashurisë?
A do të frikësohemi
të besojmë ne të dy sërish?
© teksteshqip.al
U krijua nga ♥️♥️ 2018-09-01 17:06:25
E ti buzëqesh
për të fundit herë
© teksteshqip.al
U krijua nga Entela Çapo 2018-05-12 05:36:07
Më lër të t'prek, të t'ndjej
Për aq kohë sa ka mbetur
Dhe fundin ta gënjej
Mbi fytyrën tënde t'fjetur
© teksteshqip.al
2018-05-10 12:48:23
E shiu do t'i laj mëkatet tona
do t'harrojmë netet e vona
© teksteshqip.al
2018-05-07 11:28:41
Pika shiu n'lëkurën tonë
tek themi "Lamtumire"
vërshojnë çdo prekje,
cdo puthje,
në trupat tonë të mpirë
© teksteshqip.al